Behandelingen

Traditionele Thaise massage

Thaise drukpunt massage, soms ook Thaise yoga massage genoemd. De masseur maakt gebruik van zijn handen, knieën, ellebogen en voeten om het lichaam volledig te rekken. De effecten van een Thaise massage op het lichaam zijn zowel ontspannend als stimulerend. Zo heeft Thaise massage onder andere een positieve invloed op vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. Tijdens de massage draagt u een gemakkelijk zittende Thaise pyjama die door ons verstrekt wordt. Er wordt geen olie gebruikt bij deze behandeling.

Voetreflexmassage

Bij de Thaise voetmassage worden de drukpunten in de voetzool gestimuleerd. Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en delen die door stress uit balans zijn geraakt van een goede doorbloeding en energie te voorzien. Bij de Thaise voetmassage wordt naast massage met de handen ook gebruik gemaakt van drukpuntstokjes. Dit zijn speciale houten stokjes waarmee specifieke drukpunten in de voeten gestimuleerd worden, wat de bloedsomloop in voeten en benen verbetert en een goede werking van de organen stimuleert.

Kruidenstempelmassage

Dit is een massagetechniek die uitgevoerd wordt met kruidenstempels. Deze zijn warm gestoomd zodat de kruiden in de bundel een reinigend activerend en ontspannend effect teweeg brengen.Deze behandeling met warme kruidenbuiltjes, die bestaan uit reinigende, activerende en ontspannende kruiden uit Thailand, activeert de bloedcirculatie en maakt de spieren soepeler. De weldadige combinatie met een ontspannende oliemassage van de rug, schouders en het hoofd zorgen ervoor dat de laatste restjes spanning wegvloeien

Hotstone massage

Dit is een massage behandeling waarbij basaltstenen worden opgewarmd tot een ideale temperatuur van 45-50 graden. Het lichaam wordt ingesmeerd met olie zodat de stenen goed glijden tijdens het masseren.

Nek,schouder en hoofd massage

Spanning en stress hopen zich vaak op in het gebied van de bovenrug, schouders en nek. Deze massage is speciaal ontworpen voor mensen die met name in de (boven)rug, schouders en nek te kampen hebben met klachten en hiervan verlichting zoeken. De massage bestaat uit een combinatie van verschillende technieken die zich effectief richten op het losmaken en doorbloeden van de spieren in de bovenrug, schouders en nek.

Ontspannende olie massage

Ontspannende zachte massage met warme olie van voet tot hoofd.
Deze behandeling helpt om het immuunsysteem te versterken en helpt daarnaast wanneer u slaapproblemen, hoofdpijn of een slechte bloedcirculatie hebt.