Behandelingen

Traditionele Thaise massage

Thaise drukpunt massage, soms ook Thaise yoga massage genoemd. De masseur maakt gebruik van zijn handen, knieën, ellebogen en voeten om het lichaam volledig te rekken. De effecten van een Thaise massage op het lichaam zijn zowel ontspannend als stimulerend.Zo heeft Thaise massage onder andere een positieve invloed op vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. Tijdens de massage draagt u een gemakkelijk zittende Thaise pyjama die door ons verstrekt wordt. Er wordt geen olie gebruikt bij deze behandeling.


Voetreflexmassage

Bij de Thaise voetmassage worden de drukpunten in de voetzool gestimuleerd. Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en delen die door stress uit balans zijn geraakt van een goede doorbloeding en energie te voorzien. Bij de Thaise voetmassage wordt naast massage met de handen ook gebruik gemaakt van drukpuntstokjes. Dit zijn speciale houten stokjes waarmee specifieke drukpunten in de voeten gestimuleerd worden, wat de bloedsomloop in voeten en benen verbetert en een goede werking van de organen stimuleert.


Kruidenstempelmassage

Dit is een massagetechniek die uitgevoerd wordt met kruidenstempels. Deze zijn warm gestoomd zodat de kruiden in de bundel een reinigend activerend en ontspannend effect teweeg brengen.Deze behandeling met warme kruidenbuiltjes, die bestaan uit reinigende, activerende en ontspannende kruiden uit Thailand, activeert de bloedcirculatie en maakt de spieren soepeler. De weldadige combinatie met een ontspannende oliemassage van de rug, schouders en het hoofd zorgen ervoor dat de laatste restjes spanning wegvloeien